سالاد بوقلمون با سس مخصوص به روش سالادبارهای معروف!

به گزارش زعفران، سالاد بوقلمون یکی از خوشمزه ترین، مقوی ترین و سیرکننده ترین و جزو غذاهایی است که می توانید هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان یک و سبک مخصوصا برای ورزشکاران و کسانی است که رژیم لاغری دارند سرو کنید. ترکیب گوشت بوقلمون پخته با سبزیجات و سس دلخواهتان، می تواند یک بشقاب اشتهابرانگیز و سالم را بسازد. در این مقاله از در ما طرز تهیه سالاد بوقلمون به 2 روش مختلف و نکات خوشمزه شدن آن را به شما آموزش خواهیم داد.

سالاد بوقلمون با سس مخصوص به روش سالادبارهای معروف!

مواد لازم برای تهیه سالاد بوقلمون (4 نفر) (روش اول)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سینه بوقلمون450 گرم
هویج4 عدد
کاهو1 عدد
پنیر چدار120 گرم
جوانه (گندم، عدس یا نخود)1 لیوان فرانسوی دسته دار
تربچه6 عدد
آووکادو1 عدد (اختیاری)
روغن سرخ کردنی یا کرهبه میزان کافی

مواد لازم برای سس سالاد بوقلمون

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
خامه ترش1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
باترمیلک1/3 لیوان فرانسوی دسته دار
عسل1 قاشق غذاخوری
سرکه سیب2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان کافی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان آماده سازی سالاد بوقلمون: 5 دقیقه

مراحل طرز تهیه سالاد بوقلمون

سالاد بوقلمون را به عنوان یک سالاد خوشمزه برای مهمانی های مجلسی می توانید تهیه کنید. در ادامه مراحل طرز تهیه سالاد بوقلمون را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: بوقلمون را آماده کنید

ابتدا سینه بوقلمون را بشویید و اجازه دهید آب خود را از دست بدهد. سپس گوشت را به صورت نواری و ترجیحا باریک خرد کنید چون هر چه نوارها باریک تر باشند، زودتر نرم و سرخ می شوند. برای خوشمزه تر شدن بوقلمون، می تواند برای چند ساعت، نوارهای گوشت بوقلمون را با ادویه های مختلف، مرینیت کنید تا هم گرفته گردد.

در صورت تمایل می توانید سینه بوقلمون را به روش های خرید و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

مرحله دوم: بوقلمون را تفت دهید

بعد از آماده شدن بوقلمون، در یک تابه میزانی روغن یا کره، بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس برش های بوقلمون را در تابه بریزید و تفت دهید تا کاملا به صورت یکدست رنگ آنها تغییر کند. شعله را روی حالت میانه بگذارید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت ها، طلایی گردد. کمی فلفل سیاه هم به بوقلمون ها بزنید تا طعم بگیرند. سپس شعله را خاموش کنید.

شما می توانید برای خرید انواع کره حیوانی و گیاهی و روغن سرخ کردنی می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله سوم: سبزیجات سالاد را آماده کنید

هویج ها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت حلقه های باریک یا نواری خرد کنید. تربچه ها را بشویید و به صورت حلقه ای برش بزنید. هسته آووکادو را بیرون بیاورید و آن را خرد کنید. کاهوها را بشویید و در قطعات 1 یا 2 سانتی متری خرد کنید. این سبزیجات را در یک کاسه بریزید و به آنها برش های بوقلمون سرخ شده را اضافه کنید.

مرحله چهارم: سس سالاد را درست کنید

برای تهیه سس سالاد بوقلمون، در یک کاسه کوچک دیگر، عسل، خامه ترش، باترمیلک، سرکه سیب () و کمی نمک بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست و روان گردد. سپس آن را بچشید و مزه ها را میزان کنید (اگر باترمیلک ندارید آن را حذف کنید).

عسل، سرکه، نمک و خامه را می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی تهیه کنید.

مرحله آخر: مواد سالاد بوقلمون را با هم مخلوط کنید

بعد از آماده شدن سس، آن را روی مخلوط بوقلمون و سبزیجات بریزید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا سس به همه جای مواد سالاد بریزید. در آخر، پنیرها را خرد کنید و روی سالاد بریزید. جوانه گندم، عدس یا نخود را هم اضافه کنید. سالاد بوقلمون را در ظرف سرو بریزید و میل کنید.

انواع پنیر پخت و پز را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های زنجیره ای می توانید بخرید.

مواد لازم برای تهیه سالاد بوقلمون با سس ماست (4 تا 5 نفر) (روش دوم)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
بوقلمون پخته و خرد شده4 لیوان فرانسوی دسته دار
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده1 لیوان فرانسوی دسته دار
هویج1 لیوان فرانسوی دسته دار
کاهوی خرد شده1 لیوان فرانسوی دسته دار
اسفناج خرد شده1 لیوان فرانسوی دسته دار
کلم سفید یا قرمز خرد شده1 لیوان فرانسوی دسته دار
کلم بروکلی خرد شده1 عدد کوچک
برگ ریحان تازه و خرد شده3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس سالاد بوقلمون

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
ماست1 لیوان فرانسوی دسته دار
آبلیمو4 قاشق چای خوری
نمک4 قاشق چای خوری
ادویه کاری1 قاشق چای خوری

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان آماده سازی سالاد بوقلمون با سس ماست: 5 دقیقه

مراحل طرز تهیه سالاد بوقلمون با سس ماست

در این نسخه از سالاد بوقلمون می توانید از انواع سبزیجات دلخواه به میزان دلخواه بهره ببرید. در ادامه طرز تهیه این سالاد خوشمزه با بوقلمون و سس ماست را دنبال کنید.

مرحله اول: مواد سالاد بوقلمون را آماده کنید

برای آغاز کار، سبزیجات سالاد شامل کاهو، کلم بنفش، اسفناج، کلم بروکلی، هویج و فلفل دلمه ای را بشویید و وقتی آب خود را از دست دادند، در میزان های دلخواه خرد کنید. سینه بوقلمون را از قبل با کمی آب و پیاز و ادویه ها بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، سبزیجات خرد شده و گوشت بوقلمون را بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم: سس سالاد بوقلمون را درست کنید

در یک کاسه دیگر، مواد سس شامل ماست، آبلیمو، پودر کاری و نمک را بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست گردد. سپس این سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید تا کاملا با سبزیجات مخلوط شوند. روی سالاد را می توانید با کنجد، سیاه دانه یا جوانه گندم تزیین کنید. سالاد بوقلمون را در بشقاب سرو بریزید و نوش جان کنید.

انواع ماست، آبلیمو و ادویه کاری را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید بخرید.

فوت و فن های خوشمزه شدن سالاد بوقلمون

در تهیه سالاد بوقلمون، بوقلمون را سرخ کنیم یا آبپز؟

به هر دو روش می توانید بوقلمون سالاد را آماده کنید. اگر می خواهید بوقلمون ها را سرخ کنید، بهتر است آنها را به صورت نواری خرد نموده و مزه دار کنید تا نرم تر شوند، سپس آنها را در روغن تفت دهید.

سس مخصوص سالاد بوقلمون چیست؟

انتخاب سس برای تهیه سالاد بوقلمون کاملا اختیاری و بر اساس سلیقه شما می تواند متغیر باشد. اگر سالاد رژیمی می خواهید، می توانید با ماست، آبلیمو، سرکه بالزامیک، سرکه سفید و چاشنی های رژیمی، سس را درست کنید. در غیر این صورت، می توانید از سس مایونز یا سس های چرب دیگر هم بهره ببرید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 26 مهر 1403 بروزرسانی: 26 مهر 1403 گردآورنده: gsaffron.ir شناسه مطلب: 773

به "سالاد بوقلمون با سس مخصوص به روش سالادبارهای معروف!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سالاد بوقلمون با سس مخصوص به روش سالادبارهای معروف!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید