طرز تهیه سوفله برنج ، ارزون ترین دسر یخچالی فرانسوی کافی شاپ

به گزارش مجله زعفران، سوفله برنج یک غذای اصالتا فرانسوی است. سوفله در زبان فرانسه به معنی پف کردن است. سوفله انواع مختلفی دارد، مثل ، سوفله مرغ، سوفله کالباس، سوفله سیب زمینی و … که همگی در فر درست می شوند. اما سوفله برنج، یک دسر محبوب و شبیه شیر برنج ایرانی ها است که برای پخت آن احتیاج به فر ندارید. این دسر یخچالی و خوشمزه، به صورت ساده یا با پنیر و بیسکویت درست می گردد و برای یا ا یک گزینه مقوی و سیرکننده است. در این مقاله از در ما طرز تهیه سوفله برنج یخچالی و نکات پخت و خوشمزه شدن سوفله برنج به عنوان یک دسر بدون فر می پردازیم.

طرز تهیه سوفله برنج ، ارزون ترین دسر یخچالی فرانسوی کافی شاپ

طرز تهیه سوفله برنج یخچالی در یک نگاه

برای طرز تهیه سوفله برنج فرانسوی، برنج را بشویید و بخیسانید. برنج را با 2 برابر اندازه برنج، روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد. سپس شیر را اضافه کنید. شیر که به خورد برنج رفت، شعله را خاموش کنید تا از دما بیفتد. در یک کاسه، زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را هم بزنید تا کشدار گردد. ژلاتین را هم با کمی آب، حل کنید. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، خامه فرم گرفته و ژلاتین را به مایه سوفله برنج اضافه کنید. همه مواد را هم بزنید و در کاسه یا لیوان مناسب به عنوان قالب بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس سوفله برنجی یخچالی را سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه سوفله برنج ساده

مواد اولیهاندازه مورد احتیاج
برنج (ترجیحا نیم دانه یا ایرانی)1 لیوان فرانسوی دسته دار
شیر (ترجیحا پرچرب)3 لیوان فرانسوی دسته دار
آب2 لیوان فرانسوی دسته دار
زرده تخم مرغ3 عدد
خامه صبحانه (فرم گرفته)300 گرم
وانیلنصف قاشق چای خوری
ژلاتین1 قاشق چای خوری
شکلات (ذوب شده) یا شیره انگوربه اندازه کافی
مغز پسته (خلال یا پودر)، پرک بادام و …برای تزیین سوفله برنج

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

زمان مورد احتیاج برای پخت سوفله برنج: 1 ساعت

مدت زمان مورد احتیاج برای آماده شدن سوفله در یخچال: 5 تا 8 ساعت

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه سوفله برنج برای ماه رمضان

سوفله برنج، ظاهر و بافتی مشابه دارد، با این تفاوت که در آن از تخم مرغ هم استفاده می گردد. در ادامه طرز تهیه سوفله برنج یخچالی مرحله به مرحله را به ترتیب زیر دنبال کنید.

مرحله اول: برنج را آماده کنید

در ابتدا برای تهیه سوفله برنج فرانسوی، برنج ها را پاک کنید، بشویید و روی آنها اندازهی آب بریزید در حدی که برنج ها را بپوشاند. بهتر است برنج ها به مدت 1 ساعت خیس بخورند. سپس برنج ها را آبکش کنید و در یک قابلمه با 2 لیوان آب روی حرارت بگذارید.

در صورت تمایل می توانید انواع برنج ایرانی را از فروشگاه های به روش های خرید و اینترنتی تهیه کنید.

مرحله دوم: شیر را اضافه کنید

سپس شعله گاز را زیاد کنید تا آب، آغاز به جوشیدن کند. بعد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج ها، با آب بپزند و کاملا نرم شوند. در این مدت، چند بار به برنج های در حال پخت، سر بزنید و آنها را هم بزنید تا ته نگیرند. وقتی آب داخل قابلمه کم شد، شیر را اضافه کنید.

برای خرید شیر می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.

مرحله سوم: ژلاتین و بقیه مواد سوفله را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه سوفله برنج یخچالی، ژلاتین را با 2 قاشق آب ولرم حل کنید و برای 5 تا 7 دقیقه کنار بگذارید تا شفاف گردد. در یک کاسه، زرده های تخم مرغ را با دقت جدا کنید و شکر و وانیل را به زرده ها اضافه کنید. با همزن تخم مرغ ها را با شکر و وانیل، هم بزنید تا کاملا کشدار شده و رنگ آنها روش گردد.

برای خرید تخم مرغ، وانیل، شکر و ژلاتین به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید اقدام کنید.

مرحله چهارم: مواد سوفله برنج را با هم مخلوط کنید

بعد از اینکه مخلوط برنج و شیر، کاملا پخت و نرم شد، شعله زیر آن را خاموش کنید تا مایه شیر و برنج از دما بیفتد و سرد گردد. پس از سرد شدن شیر و برنج، مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا به صورت یکدست با هم ترکیب شوند. بعد نوبت به اضافه کردن، خامه فرم گرفته () است. خامه را هم به ترکیب سوفله اضافه کنید و هم بزنید.

خامه را به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های می توانید بخرید.

مرحله پنجم: سوفله برنج را در یخچال بگذارید

در آخرین مرحله از درست کردن سوفله برنج فرانسوی، ژلاتین را هم اضافه کنید. همه مواد را کاملا هم بزنید تا همه طعم ها به خورد هم بروند. کف کاسه ها یا لیوان های کوچک (به عنوان قالب)، اندازهی سس شکلات یا شیره انگور () بریزید.

سپس سوفله را روی آن بریزید تا قالب شما پر گردد. قالب ها را در یخچال بگذارید. حدود 5 ساعت صبر کنید و بعد روی سوفله را با پودر یا مغز پسته، پرک یا خلال بادام () یا خلال پسته () و … تزیین و آن را میل کنید.

سس شکلات، شیره انگور و انواع مغزهای آجیل را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه سوفله برنج

  • سوفله برنج را بهتر است با برنجی درست کنید که لعاب زیادی بدهد. برنج ایرانی یا برنج نیم دانه، برترین گزینه برای استفاده در سوفله است.
  • استفاده از ژلاتین به فرم گرفتن بهتر سوفله برنج، یاری زیادی می نماید. اما اگر اندازه آن را زیاد در نظر بگیرید، سوفله، خیلی خشک و سفت می گردد.
  • قبل از اینکه مایه تخم مرغی را به مواد سوفله برنج اضافه کنید، حتما از سرد شدن مواد سوفله (شیر و برنج)، مطمئن شوید. اگر مواد سوفله گرم باشند، تخم مرغ می بندد و بافت آن خراب می گردد.
  • سوفله برنج مثل شیربرنج معمولا به صورت سرد سرو می گردد و برای بافت منسجم تر باید آن را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید.

فوت و فن های خوشمزه شدن سوفله برنج

سوفله برنج رو با چی بخوریم؟

سوفله برنج یک دسر خوشمزه و مجلسی در کنار غذاهای مجلسی است. بنابراین بعد از سرو غذای مهمانی، می توانید سوفله برنج را هم سرو کنید. بعلاوه سوفله برنج یخچالی را می توانید به عنوان افطار ماه رمضان میل کنید.

چرا سوفله برنج سفت می گردد؟

علت سفت شدن بیش از حد سوفله برنج، زیاد جوشیدن برنج با شیر است. استفاده زیاد از ژلاتین باعث سفت شدن بیش از حد آن می گردد. بعلاوه سوفله برنج بعد از سرد شدن، کمی سفت تر می گردد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 20 اسفند 1403 بروزرسانی: 20 اسفند 1403 گردآورنده: gsaffron.ir شناسه مطلب: 844

به "طرز تهیه سوفله برنج ، ارزون ترین دسر یخچالی فرانسوی کافی شاپ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوفله برنج ، ارزون ترین دسر یخچالی فرانسوی کافی شاپ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید