شیرینی فروشی های گلوتن فری در توکیو که باید امتحان کنید!

به گزارش مجله زعفران، افراد زیادی هستند که به علت داشتن بیماری و یا حساسیت نمی توانند غذا و خوراکی های گلوتن دار مصرف نمایند؛ اگر شما هم جزو همین افراد هستید و قصد سفر به توکیو را دارید نگران نباشید. توکیو شهری بزرگ در کشور ژاپن است و گردشگران زیادی در طول سال از این شهر زیبا و رنگارنگ تماشا می نمایند. انواع رستوران ها، نانوایی ها، غذاخوری ها و شیرینی فروشی های گلوتن فری در توکیو وجود دارد تا افرادی که نمی توانند گلوتن مصرف نمایند از این غذاها و شیرینی های خوش مزه نوش جان نموده و از سفر خود لذت ببرند. تمامی شیرینی فروشی های فاقد گلوتن در این شهر زیبا انواع شیرینی ها را با برترین و باکیفیت ترین مواد تهیه می نمایند و طعم بسیار خاص و شگفت انگیزی دارد. به خواندن این مقاله ادامه دهید تا با معروف ترین شیرینی فروشی های بدون گلوتن در توکیو آشنا شوید و از خوردن شیرینی های سالم و خوش مزه در این کشور لذت ببرید.

شیرینی فروشی های گلوتن فری در توکیو که باید امتحان کنید!

فرصت رزرو بلیط هواپیما از خبرنگاران را از دست ندید

Posh

یکی از شیرینی فروشی های گلوتن فری در توکیو Posh نام دارد. شیرینی های این مکان همگی گیاهی بوده و از میوه های خام تشکیل می گردد تا همه افرادی که گیاه خوار هستند و یا نمی توانند گلوتن استفاده نمایند این شیرینی های سالم و خوش مزه را نوش جان نموده و لذت ببرند. بعلاوه این شیرینی فروشی کافه ای بزرگ و زیبا دارد و می توانید شیرینی دلخواه خود را همراه با یک نوشیدنی در کافه میل کنید و لذت ببرید. منوی این شیرینی فروشی روی تارت های میوه خام متمرکز شده که شامل هیچ افزودنی، گندم، لبنیات یا شکر سفید نمی گردد. در عوض، تارت های معروف و پرطرفدار این مجموعه با ترکیبی از نارگیل و آجیل درست می گردد و روی آن میوه های تازه فصلی قرار می گیرد. از جمله نوشیدنی های معروف کافه این مکان می توان به قهوه ارگانیک تازه که با موادی مانند پودر گل رز و قارچ چاگا تهیه می گردد، شیر جو دوسر، سویا یا شیر بادام تازه اشاره نمود که همگی در فروشگاه آماده می گردد و بسیار خوش طعم است. در سفر به توکیو یک تارت همراه با نوشیدنی در این مجموعه که از شیرینی فروشی های بدون گلوتن در توکیو است را نوش جان کنید و لذت ببرید.

fruits and season

یکی دیگر از شیرینی فروشی های فاقد گلوتن در توکیو fruits and season است. این اولین فروشگاه فیزیکی Fruits and Season بوده و تمام میوه ها و مواد استفاده شده در آن باکیفیت و درجه یک است. ساندویچ های میوه این مجموعه بسیار معروف است که بدون تخم مرغ و لبنیات تهیه شده و داخل آن از خامه و تکه های میوه تازه پر شده و طعم بسیار مجذوب کنندهی دارد. در قسمتی از این شیرینی فروشی میز و صندلی هایی قرار گرفته است که می توانید همان جا شیرینی خود را نوش جان کنید و از چشیدن طعمی مجذوب کننده، خامه ای و سالم لذت ببرید. ناگفته نماند این فروشگاه به صورت آنلاین سفارش می پذیرد و به استان های مجاور ارسال دارد.

مقرون به صرفه ترین قیمت پرواز توکیو با خبرنگاران!

آدرس:

Japan, 〒150-0021 Tokyo, Shibuya City, Ebisunishi, 1 Chome−10−1, Clean Palace, 1F

Hal Okada Vegan Sweets Lab

یکی دیگر از شیرینی فروشی های گلوتن فری در توکیو Hal Okada Vegan Sweets Lab نام دارد. هارو اوکادا، سرآشپز معروف شیرینی، 16 سال پیش آغاز به فراوری خوراکی های گیاهی کرد به امید اینکه بچه هایی که به تخم مرغ یا لبنیات آلرژی دارند فرصتی داشته باشند تا طعم دسرهای او را بچشند. اکنون او یک فروشگاه غذاخوری در هیرو دارد که دسرهایی با مواد گیاهی فراوری می نماید و هیچ کدام از آن ها حاوی تخم مرغ، عسل، لبنیات یا موادی که از حیوانات فراوری شده باشد نیست. کیک توت فرنگی این مجموعه بسیار خوش طعم است و هواداران زیادی دارد. در سفر به توکیو شیرینی ها و دسرهای این مجموعه که یکی از برترین شیرینی فروشی های ژاپن است را از دست ندهید.

آدرس:

Japan, 〒150-0012 Tokyo, Shibuya City, Hiroo, 5 Chome−4−18 1F

Upbeet

یکی دیگر از معروف ترین شیرینی فروشی های بدون گلوتن در توکیو Upbeet است. این مجموعه دسرهای گیاهی و بدون گلوتن فراوری می نماید که فاقد شکر تصفیه شده است و طعم بسیار عالی و مجذوب کنندهی دارد. این شیرینی فروشی دونات های بسیار خوش طعم و معروفی دارد که در طعم های مختلفی نظیر شکلاتی، ساده، کنجدی، ماچای ارگانیک، چغندر و شیر شکلات کره بادام زمینی به مشتریان عرضه می گردد. به جای استفاده از آرد در این دونات ها از آرد نخود و برنج قهوه ای استفاده می گردد و تمامی افرادی که گیاه خوار هستند و نمی توانند گلوتن استفاده نمایند می توانند طعم این دونات ها را بچشند و لذت ببرند. متاسفانه Upbeet فروشگاهی برای خرید حضوری ندارد و سفارشات خود را به صورت آنلاین دریافت می نماید. طعم مجذوب کننده دونات های این شیرینی فروشی که یکی از مجذوب کننده ترین شیرینی فروشی های فاقد گلوتن در توکیو است را حتما امتحان کنید.

رزرو هتل خارجی با خبرنگاران خوبه

Jeriz

یکی دیگر از شیرینی فروشی های بدون گلوتن در توکیو که تنها به صورت آنلاین سفارش می پذیرد، Jeriz نام دارد. این شیرینی فروشی به فراوری کراکرهای برنج فانتزی خود معروف است که در طعم های گوجه فرنگی، بیدمشک، ترافل سفید و سوخاری به مشتریان عرضه می گردد. Jeriz مشتریان زیادی دارد و تمامی محصولاتش فاقد گلوتن و مواد افزودنی است. در سفر به توکیو حتما کراکرهای Jeriz را امتحان کنید و از خوردن یک خوراکی سالم، خوش مزه و مقوی لذت ببرید.

Pucchin Pudding

یکی دیگر از شیرینی فروشی های فاقد گلوتن در توکیو Pucchin Pudding است. پودینگ کاستارد یکی از دسرهای محبوب ژاپنی در این مجموعه است که بدون هیچ مواد افزودنی تهیه می گردد و طعم و مزه بسیار لذیذی دارد. به جای تخم مرغ و شیر در این دسر از شیر سویا و خمیر بادام استفاده شده و جهت کاهش شیرینی پودینگ از قند نیشکر طبیعی استفاده می گردد. به جز پودینگ کاستارد، انواع پودینگ های گیاهی در این شیرینی فروشی که یکی از پرطرفدارترین شیرینی فروشی های ژاپنی است موجود بوده و می توانید در سفر به توکیو با خیال راحت از خوردن یک دسر خوش طعم لذت ببرید.

Daughter Boutique

یکی دیگر از شیرینی فروشی های گلوتن فری در توکیو Daughter Boutique نام دارد. این شیرینی فروشی در محصولات پخته شده بدون آرد، لبنیات، تخم مرغ یا سایر محصولات حیوانی تخصص دارد و اگر به گلوتن حساسیت دارید با خیال راحت می توانید محصولات Daughter Boutique را نوش جان کنید. خوراکی های اینجا نیز عاری از هرگونه مواد مصنوعی است و به جای شکر سفید تصفیه شده از مواد طبیعی مانند قند چغندر و شربت افرا برای شیرین شدن نان ها و شیرینی ها استفاده می گردد. کلوچه های این مکان بسیار معروف و پرطرفدار بوده و در طعم های مختلفی نظیر توت فرنگی، موز، زغال اخته و هویج ادویه دار با کشمش دم نموده به مشتریان عرضه می گردد. بعلاوه لوله های استوانه ای کوکی ها یکی از مجذوب کننده ترین محصولات این شیرینی فروشی است و هرکدام از لوله ها دارای 6 تا 10 طعم مختلف است. سفر به توکیو با خوردن کلوچه ها و کوکی های این شیرینی فروشی که یکی از شیرینی فروشی های فاقد گلوتن در توکیو است معنا پیدا می نماید.

آدرس:

Japan, 〒111-0036 Tokyo, Taito City, Matsugaya, 3 Chome−16−8 並木ビル 1F

Glico Almond Days

یکی دیگر از منحصربه فردترین شیرینی فروشی های ژاپنی Glico Almond Days است. این شیرینی فروشی در دسامبر سال 2022 افتتاح شده و به خاطر تنقلات ژاپنی محبوبش مانند پوکی و پرتز معروف است. شما می توانید طیف وسیعی از تنقلات و نوشیدنی های گیاهی را با برترین کیفیت از این فروشگاه تهیه کنید. کافه این مجموعه دارای 9 نوع نوشیدنی کاملاً گیاهی از جمله شیر بادام ساده، نوشیدنی یخ زده و شکلات داغ است که هرکدام طعم بسیار خاص و مجذوب کنندهی دارد و می توانید در این مکان با خیال راحت یک نوشیدنی سالم و مقوی نوش جان کنید. بعلاوه این مکان به فراوری بیسکویت های بادام گلیکو که فاقد تخم مرغ یا محصولات لبنی است معروف است و هواداران زیادی دارد. در سفر به توکیو محصولات این شیرینی فروشی که یکی از شیرینی فروشی های بدون گلوتن در توکیو است را امتحان کنید و لذت ببرید.

آدرس:

1 Chome-9-1 Marunouchi, Chiyoda City, Tokyo 100-0005, Japan

شماره تماس:

9960 6665 81+

Cookie Time

یکی دیگر از شیرینی فروشی های فاقد گلوتن در توکیو Cookie Time نام دارد. این شیرینی فروشی مجذوب کننده از سال 2013 به فروش کوکی های تازه و باکیفیت معروف است و چند سالی است که کوکی های شکلاتی گیاهی را به محصولات خود اضافه نموده، تا افراد گیاه خوار و کسانی که به گلوتن حساسیت دارند هم بتوانند محصولات این مجموعه را امتحان نمایند. کوکی های گیاهی Cookie Time بافتی مشابه کوکی های اصلی دارد و از موادی گیاهی و باکیفیت تهیه می گردد. به شما پیشنهاد می کنیم این کوکی ها را با شیر بادام برای یک میان وعده امتحان نموده و خوردن یک طعم فراموش نشدنی را تجربه کنید.

آدرس:

1 Chome-21-15 Jingumae, Shibuya City, Tokyo 150-0001, Japan

شماره تماس:

622 867 120 81+

Coolish Green Vanilla

یکی دیگر از شیرینی فروشی های گلوتن فری در توکیو Coolish Green Vanilla است. این مجموعه شیرینی و بستنی های بسیار باکیفیتی دارد که در طعم های مختلفی نظیر شکلاتی، وانیلی، آناناس، انگور و خربزه به مشتریان عرضه می گردد. بعلاوه نوشیدنی های بسیار مجذوب کننده و گیاهی در این مجموعه وجود دارد که می توانید همراه با کیک و کلوچه های محلی نوش جان کنید و لذت ببرید. سفر به توکیو را با خوردن بستنی های سالم و خوش مزه این شیرینی فروشی که یکی از معروف ترین شیرینی فروشی های ژاپن است لذت بخش تر کنید.

کلام آخر خبرنگاران در خصوص شیرینی فروشی های گلوتن فری در توکیو

در این مقاله کوشیدیم تعدادی از معروف ترین شیرینی فروشی های گلوتن فری در توکیو را به شما معرفی کنیم تا در سفر به این شهر زیبا بتوانید طعم شیرینی ها و خوراکی های سالم و مقوی این شهر را امتحان کنید. اگر شما هم مانند بسیاری از افراد، گیاه خوار هستید و یا نمی توانید گلوتن مصرف کنید، توکیو انواع رستوران ها و مغازه های گیاهی و فاقد گلوتن را در اختیارتان قرار داده تا تجربه ای عالی و به یادماندنی از سفر به این شهر زیبا داشته باشید. آیا تجربه خوردن شیرینی و خوراکی های فاقد گلوتن در توکیو را داشته اید؟ تجربیات خود را از سفر به این شهر زیبا با ما در میان بگذارید.

رزرو تور مقرون به صرفه فقط با خبرنگاران خوبه

منبع: 3click.com
انتشار: 21 بهمن 1403 بروزرسانی: 21 بهمن 1403 گردآورنده: gsaffron.ir شناسه مطلب: 837

به "شیرینی فروشی های گلوتن فری در توکیو که باید امتحان کنید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیرینی فروشی های گلوتن فری در توکیو که باید امتحان کنید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید