مراقب این کلاهبرداری ها در سفر به جنوب شرقی آسیا باشید!
به گزارش زعفران، جنوب شرقی آسیا
فرقی ندارد که می خواهید به کجای جهان سفر کنید چون به هر کجا که بروید، ممکن است در دام کلاهبرداران بیفتید اما در برخی از نقاط جهان این مورد بیشتر دیده می گردد. کلاهبرداری لزوما نباید در یک مورد کلان اتفاق بیفتد بلکه مثلا حتی اگر وسیله ای را چند برابر بیشتر از قیمت واقعی اش بخرید به این معنا است که سرتان کلاه رفته است و متاسفانه این مورد در جنوب شرقی آسیا تا حالا بارها و بارها دیده و تجربه شده است. چه به دلایل کاری، چه استراحت و هر علت دیگری که می خواهید به این منطقه بروید باید مراقب حقه های برخی از افراد در این منطقه باشید، چطور؟ اگر این نوشتار خبرنگاران را تا سرانجام مطالعه کنید هیچ وقت در سفر به کشورهای زیبای این منطقه دچار دردسر نمی شوید.
برگزاری مراسم چای
فرض کنید که دارید در یکی از خیابان های معروف کشورهای جنوب شرقی آسیا قدم می زنید و به دور و اطراف و فروشگاه ها نگاه می کنید و مجذوب معماری و فرهنگ شده اید که یکی به نزدیکی شما می آید و از شما می خواهد تا از او و دوستانش عکس بگیرید، شما این کار را می کنید و همین که می خواهید آن جا را ترک کنید می بینید که او به طرف شما می آید و از شما دعوت می نماید تا به نشانه تشکر به همراه او و دوستانش به مراسم چای بروید و اگر از آن دسته افراد کنجکاو باشید، اینجاست که به دردسر می افتید! همراه آن ها به یکی ازچایخانه های سنتی می روید انواع و اقسام چایی ها را تست می کنید… آن ها از شما می خواهند تا به عنوان سوغاتی یکی از طعم های مورد علاقه تان را بخرید و بعد که می خواهید آن جا را ترک کنید، از صورتحسابی که در جلوی رویتان قرار می گیرد عقل از سرتان می پرد و می بینید که چه کلاه بزرگی سرتان رفته است و مجبورید تا همه پول را خودتان پرداخت کنید
چطور در دام تله نیفتیم؟ خیلی ساده، در همان بار اول هر گونه پیشنهادات از این قبیل را با کمال میل رد کنید!
راهنماهای تور غیر قابل اعتماد
فرض کنید که به کشور تایلند سفر نموده اید و در حال حاضر در شهر بانکوک هستید و می خواهید از یکی از جاذبه های گردشگری آن مثل کاخ بزرگ تماشا کنید، در همین حین افرادی به کنار شما می آیند و از شما می پرسند که آیا نیازی به راهنما دارید و یا دوست دارید تا اطلاات کاملی از جایی که دارید می بینید به دست بیاورید یا نه و کافی است کمی صورتتان را کنجکاو نشان دهید، آنجا است که آن ها با حقه، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار می دهند و جالب اینکه خیلی از این اطلاعات هم ممکن است درست نباشند و در ازای آن ها مبلغی از شما می گیرند… حتی ممکن است که مبلغ زیادی هم نباشد اما تصورش را کنید که هم سرتان کلاه رفته است هم این که اگر همین اندازه را از صدها نفر دیگر بگیرند چه پولی به جیب می زنند… پس بهتر است که از همان اول تور تایلند را بخرید و با تور مطمئن سفر کنید تا هیچ کدام از این مشکل ها هم برایتان پیش نیاید. اگر هم نخواستید که تور بخرید و روی تنها سفر کردن پافشاری می کنید و راهنما هم می خواهید پس باید بدانید که راهنماها پرچم در دست دارند و گروهی از آدم ها هم در اطراف او قرار دارند که در واقع دارد برای آن هاتوضیح می دهد، این هم راه درست تشخیص تورلیدر واقعی از تقلبی!
چطور در دام تله نیفتیم؟ در این جا هم با یک نه ساده می توانید خودتان را راحت کنید!
توک توک سواری
شاید اصلا ندانید که توک توک چیست، توک توک در واقع یک وسیله نقلیه است که بیشتر در کشورهای جنوب شرقی آسیا و آسیا کاربرد دارد، وسیله ای کوچک و با مزه که خیلی ها دوست دارند تا در سفر به کشورهای آسیایی یکبار آن را امتحان نمایند. حالا فرض کنید که در حال قدم زدن در یکی از خیابان ها هستید و دنبال یک جاذبه متفاوت می شد که ناگهان یکی از افراد محلی تایلند سر راهتان سبز می گردد و به شما پیشنهاد یاری می دهد و سعی می نماید تا با شما ارتباط برقرار کند و از آن جا که دوست ندارید فرصت صحبت با یکی از افراد محلی را از دست بدهید، جواب سوال هایی که از شما می پرسد را می دهید مثلا می پرسد که می خواهید کجا بروید و یا چند وقت است که در تایلند هستید (در واقع می خواهد ببیند که می تواند شما را به تله بیندازد یا نه) و بعد در یک عمل ماهرانه! یک توک توکی! را صدا می نماید و از او می خواهد تا 3-4 جاذبه مشهور شهر را به شما نشان دهد. تا حالا همه چیز عالی پیش رفته است و شما هم فقط چند سکه کوچک به راننده توک توک داده اید و فکر می کنید که دیگر همه چیز تمام است تا اینکه در آخر از شما می خواهد تا پول گزافی را به او بدهید، او می گوید که این پول حق اوست طوری که اگر پرداخت نکنید فکر می کنید که کلاهبردار واقعی خود شمایید!
چطور در دام تله نیفتیم؟ اگر دیدید که راننده ی توک توک دارد یک قیمت بسیار مقرون به صرفه و غیر واقعی به شما می دهد اصلا سوار نشوید.
خرید جواهرات
به یکی از کشورهای جنوب شرقی آسیا سفر می کنید و می بینید که در این کشورها جواهرات را با قیمت بسیار کم تر از محل زندگی تان می توانید بخرید. وسوسه می شوید که مقدر زیادی را بخرید بعد از برگشت به خانه تان به فروش برسانید، تا این جا درست مثل فیلم هاست… اما خبر بد این که این جواهراتی که خریده اید و فکر هم می کنید که چه بردی نموده اید، تقلبی اند!
چطور در دام تله نیفتیم؟ اگر دیدید که یکی از افراد محلی سعی دارد تا شما را برای خرید سنگ های قیمتی قانع کند، خیلی راحت نه بگویید.
منبع: lifehack.org
منبع: الی گشت