سلامت خود را با خوردن انار گارانتی کنید
به گزارش زعفران، انار، یکی از میوه های پر خاصیت در روز های سرد سال است که خوردن آن به همگان توصیه می گردد.
به گزارش مهر، دانه های سرخ رنگ انار دارای خواص زیادی هستند که پزشکان توصیه می نمایند خوردن این میوه را از دست ندهید.
میوه انار حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است. مواد آنتی اکسیدان و ویتامین های انار باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد در بدن می گردد که از عوامل اصلی اکسیداسیون سلولی، ایجاد سرطان و پیری است و این خواص انار برای کبد چرب نیز مفید است و می تواند موجب بهبود این بیماری نیز بگردد.
از سوی دیگر، وجود آنتی اکسیدان و ویتامین C در انار می تواند به کاهش واکنش های التهابی در بدن و کاهش خطر ابتلاء به عفونت ها یاری کند.
وجود ویتامین C و آنتی اکسیدان فراوان در انار می تواند جلوی فرآیند اکسید شدن چربی ها به خصوص کلسترول در دیواره عروق را گرفته و از آسیب تماشا دیواره رگ ها، که آغازگر بیماری تصلب شرایین، بالا رفتن فشارخون و آغاز بیماری های قلبی عروقی هستند، جلوگیری کند.
از سوی دیگر، نسبت پتاسیم به سدیم در انار بسیار بالا است که باعث می گردد سدیم از کلیه ها دفع گردد و فشارخون کاهش یابد.
این میوه با داشتن آنتی اکسیدان های فراوان به سلامت ریه نیز یاری می نماید و با حفظ سلامت دستگاه قلبی عروقی به شکل غیرمستقیم در سلامت دستگاه تنفس نیز نقش دارد.
تحقیقات اولیه نشان داده اند که نوشیدن روزانه آب انار تازه می تواند شرایط قند افراد دیابتی را بهبود بخشد.
خواص ضدالتهاب انار می تواند، با کاهش التهاب در مفاصل، در کاهش مسائل و علائم بیماری مبتلایان به آرتروز و رماتیسم مفصلی یاری کند.
انار منبع غنی از ویتامین C است که تحقیقات ثابت نموده است در درمان پوست های کدر و خشک مؤثر است.
منبع: فرارو