هوش مصنوعی کلینگ ای آی (Kling AI) چیست و چگونه کار می نماید؟
به گزارش مجله زعفران، در دوران حاضر که ابزارهای فراوری تصویر با هوش مصنوعی به شدت مورد توجه قرار گرفته اند، پلتفرم کلینگ ای آی (Kling AI) به عنوان یکی از ابزارهای نوظهور و توانمند در این حوزه شناخته می گردد. این پلتفرم با ورود به نسخه پیشرفته خود تحت عنوان Kling 2.0 Master، توانسته جایگاه ویژه ای در میان ابزارهای ویدیوسازی هوش مصنوعی به دست آورد. هوش مصنوعی کلینگ نه تنها با فراوری تصاویر بسیار واقعی و خلاقانه اش میان کاربران شناخته شده است، بلکه با قابلیت منحصر به فردش در تبدیل تصویر به ویدیو (Image to Video)، امکان خلق محتوای متحرک از تصاویر ایستا را فراهم می سازد؛ قابلیتی که آن را به ابزاری محبوب برای ساخت میم های متحرک و ویدیوهای خلاقانه بدل نموده است.

نکته مهم این است که هوش مصنوعی کلینگ نسخه رایگان هم دارد و به کاربران اجازه می دهد پیش از خرید اشتراک، عملکرد ابزار را در عمل و شخصا آنالیز کنند. در ادامه به معرفی جامع این ابزار هوش مصنوعی رایگان در فراوری ویدیو می پردازیم و بعضی از نمونه ویدیوهای ساخته شده با آن را می بینیم.
هوش مصنوعی کلینگ ای آی (Kling AI) چیست؟
کلینگ را می توان در زمره ابزارهای فراوری ویدیو با هوش مصنوعی مشابه ابزار سورا (Sora) دانست. این ابزار از ترکیبی از تکنیک های یادگیری ماشین برای فراوری ویدیوهایی نرم و روان به وسیله تصویر ورودی بهره می برد.
در واقع کلینگ اِی آی یک سامانه پیشرفته برای فراوری ویدیوهای مبتنی بر هوش مصنوعی است که به وسیله شرکت کوایشو (Kuaishou) یکی از غول های فناوری چین، پیشرفته است. این ابزار از ترکیب مدل های زبانی، پردازش ویدیو و شبکه های عصبی پیچیده برای فراوری خروجی های واقع گرایانه استفاده می نماید. نسخه Kling 2.0 Master، نوترین نسخه این ابزار، از الگوریتم هایی بهره می برد که توانایی درک حرکات پیچیده، جزئیات چهره و نورپردازی سینمایی را دارند. این ابزار به ویژه در خلق نماهای پویا، ترکیب واقعیت با تخیل و تقلید سبک های سینمایی عملکرد چشمگیری دارد.
کلینگ ای آی (Kling AI) چگونه کار می نماید؟
با ورود به سایت کلینگ ای آی کاربران می توانند پرامپت ها (دستورهای متنی) دلخواه خود را در آن وارد کنند و بعد از آن یک فریم ثابت یا همان تصویر مد نظر خود را به Kling بدهند تا پس از چند دقیقه، تصویر ورودی با توجه به سناریوی داده شده متحرک سازی گردد. در ادامه کاربران می توانند با استفاده از قابلیت مولتی المنت (Multi-Elements) در کلینگ به ویرایش ویدیوها بپردازند. در مواردی که افراد یا اشیایی ناخواسته در پس زمینه وجود دارند، با یاری این ابزار می توان آن ها را حذف کرد و یا عناصر نوی را به بکگراند ویدیو اضافه نمود.
محیط داشبورد و نحوه کار با هوش مصنوعی کلینگ ای آی
پس از ورود به رابط کاربری Kling، کاربران با مجموعه ای از گزینه ها روبه رو می شوند. در نوار کناری سمت چپ، بخش هایی همانند مرور آثار دیگران، مشاهده تصاویر فراوریشده به وسیله کاربران و تنظیمات شخصی قرار گرفته است. مهم ترین بخش، ماژول فراوری با هوش مصنوعی است که در آن امکان انتخاب میان ساخت تصویر، ویرایش تصویر، فراوری ویدیو و حتی فراوری صدا وجود دارد.
1. تبدیل متن به ویدیو (Text to Video)
این روش ساده ترین نقطه ورود برای کاربران تازه کار به شمار می رود. در اینجا می توان دستوری متنی وارد کرد و از مدل های داخلی مانند دیپ سیک آر1 (DeepSeek-R1) یا پرامپت های از پیش آماده استفاده نمود. بعلاوه کاربران می توانند از پرامپت های منفی (Negative Prompts) هم استفاده کنند تا عناصر ناخواسته از ویدیو حذف شوند. برای این کار کافی است تا پس از وارد کردن دستور، روی دکمه فراوری یا جنریت کلیک گردد تا ویدیو ساخته گردد. امکان تغییر ویژگی ها و تنظیمات نیز پس از فراوری هم وجود دارد.
2. تبدیل تصویر به ویدیو (Image to Video)
کاربرانی که مایل اند تصاویر ثابت، مانند میم ها را به حالت متحرک تبدیل کنند، می توانند از این قابلیت استفاده کنند. هوش مصنوعی کلینگ مجموعه ای از تصاویر نمونه برای امتحان کردن این قابلیت دارد، اما کاربران می توانند تصاویر خود را هم بارگذاری کنند. بعلاوه پرامپت و پرامپت منفی در این حالت هم قابل استفاده است تا خروجی دقیق تر با خواسته های کاربر هماهنگ گردد. برای مثال، دستوری مانند: زنی به دوربین نگاه می نماید، دستش را آرام از میان موهایش عبور می دهد، دوربین به او نزدیک می گردد. با تصویر ورودی زیر، خروجی ویدیویی زیر را در پی دارد:
3. ابزار چند عنصری (Multi-Elements)
این ویژگی پیشرفته ترین بخش Kling AI به شمار می رود. کاربران می توانند یک تصویر یا ویدیو را در مدل 1.6 این پلتفرم بارگذاری کنند و سپس عناصر خاصی را از آن حذف یا در آن جایگزین کنند، یا عناصر نوی به آن اضافه کنند. برای مثال افزودن عضوی از خانواده به ویدیویی که در آن حضور نداشته است، حذف رهگذری که ناخواسته در پس زمینه ظاهر شده یا جایگزینی یک شیء یا فرد با عنصری دیگر.
کلینگ به صورت اتوماتیک، متن لازم برای پرامپت را فرمت بندی می نماید تا کاربر بتواند تنها با زدن دکمه فراوری از آن خروجی بگیرد. امکان دریافت تا چهار خروجی به صورت همزمان هم وجود دارد.
کیفیت ویدیوهای خروجی چگونه است؟
ویدیوهایی که با نسخه دوم Kling 2.0 فراوری می شوند، غالباً دارای جزئیات بالا، حرکات نرم و ساختاری واقع گرایانه هستند. البته کیفیت خروجی تا حد زیادی به پیچیدگی دستور ورودی (پرامپت) بستگی دارد. توصیه می گردد تمرکز دستور بر یک موضوع معین باشد و از بارگذاری اطلاعات زیاد در یک پرامپت پرهیز گردد. برای مثال، استفاده از عکس واقعی و واضح برای معین سوژه و تمرکز بر آن، موجب فراوری نتیجه بهتر خواهد شد. برای مثال ویدیو زیر با تبدیل تصویر به ویدیو و با نسخه Kling 2.0 یعنی نسخه غیررایگان کلینگ ساخته شده است.
هزینه استفاده از Kling AI
نسخه پایه کلینگ ای آی با قیمت 10 دلار در ماه عرضه می گردد. این اشتراک شامل حذف واترمارک و ارائه اعتبار برای فراوری ویدیوهای کوتاه تا 10 ثانیه است. نسخه پیشرفته تر با قیمت 37 دلار در ماه عرضه شده که کنترل بیشتری بر خروجی، کیفیت فول اچ دی (Full HD) و امکانات افزوده ارائه می دهد. در نهایت، نسخه پریمیر (Premier) با قیمت 92 دلار در ماه حداکثر اعتبارها و امکانات را برای کاربران حرفه ای در اختیار قرار می دهد. گفتنی است که نسخه رایگان Kling هم در دسترس است، اما دارای محدودیت هایی در تعداد اعتبارها و عدم دسترسی به آخرین نسخه مدل Kling 2.0 است.
امکان استفاده از هوش مصنوعی کلینگ ای آی در ایران
کاربران ایرانی هم می توانند از قابلیت های Kling AI بهره مند شوند، اما ضروری است به چند نکته توجه گردد؛ اول اینکه برای ثبت نام و ورود به پلتفرم Kling، می توان با استفاده از ایمیل معتبر یا حساب های دیگر اقدام کرد. از آنجا که این ابزار در سرورهای جهانی میزبانی می گردد، احتیاج به استفاده از ابزارهای تغییر آی پی وجود دارد.
نکته دوم پرداخت ارزی است؛ یکی از چالش های اصلی کاربران ایرانی، پرداخت هزینه اشتراک دلاری است. برای این منظور، استفاده از حساب های ارزی مانند PayPal، مسترکارت یا ویزاکارت ضروری خواهد بود در غیر این صورت کاربران می توانند از یا خدمات پرداخت واسطه ای ایرانی استفاده کنند. با توجه به نرخ تبدیل ارز، هزینه اشتراک ها در ایران ممکن است به صورت تقریبی به شکل زیر باشد:
نسخه پایه (Basic): از 7 دلار تا 10 دلار در ماه.
نسخه پیشرفته (Pro): از 26 تا حدود 37 دلار در ماه.
نسخه حرفه ای (Premier): از 65 تا حدود 92 دلار در ماه.
البته برای کاربران ایرانی که در پی استفاده آزمایشی یا غیرحرفه ای هستند، نسخه رایگان ابزار کلینگ به راحتی به وسیله سایت آن به آدرس klingai.com در دسترس است، اگرچه محدودیت هایی در دسترسی به مدل های نو و زمان فراوری ویدیو دارد. با این حال، برای فراوری محتوای خلاقانه اولیه، این نسخه می تواند بسیار مفید واقع گردد.
ساخت ویدیوهای تبلیغاتی و شبکه های اجتماعی برای کسب وکارهای کوچک و فراوریکنندگان محتوا بسیار مهم است. بنابراین کاربران می توانند از قابلیت های تبدیل متن به ویدیو یا عکس به ویدیو برای ساخت تیزرهای خلاقانه استفاده کنند. بعلاوه معلمان، هنرمندان دیجیتال و فراوریکنندگان محتوای ویدیویی می توانند با این ابزار به فراوری صحنه های تعاملی یا مفاهیم بصری و آموزشی بپردازند. علاوه بر این ها، با تنظیم پرامپت های مناسب، امکان ایجاد صحنه هایی با لباس های سنتی، مکان های تاریخی و یا سبک طراحی خاص هم وجود دارد.
جمع بندی
کلینگ ای آی (Kling AI) را می توان یکی از پیشرفته ترین ابزارهای فراوری ویدیو با هوش مصنوعی دانست که با امکانات گسترده، رابط کاربری ساده و قابلیت های فنی قابل توجه، در حال تبدیل شدن به استانداردی در این حوزه است. اگرچه هزینه های ارزی و محدودیت های دسترسی ممکن است چالش برانگیز باشند، اما نسخه رایگان Kling فرصت مناسبی برای آشنایی و آزمون قابلیت های این ابزار قدرتمند فراهم می نماید.
منبع: tomsguide
منبع: دیجیکالا مگ