تفاوت دانه قهوه اسپرسو هلیوس، سامبا دونیسی و دانه قهوه اسپرسو بن مانو
به گزارش مجله زعفران، انواع مختلف دانه قهوه در دنیا وجود دارد ولی بیشتر دانه های فراوری و استفاده شده را می توان به دو گروه اصلی عربیکا و روبوستا تقسیم بندی کرد. 60% از قهوه فراوری شده در سراسر دنیا عربیکا و 40% آن روبوستا است. این دانه های قهوه طعم های متفاوتی دارند. دانه های قهوه عربیکا معمولا طعم شیرین تر و ملایم تر و کافئین کم تری دارند. اما دانه قهوه روبوستا اسیدیته کمتری دارد، کمی گردتر و کوچک تر از دانه عربیکا است و به علت همین اسیدیته، طعم آن بیشتر احساس می گردد. قهوه هلیوس ونزکافه از ترکیب 100% عربیکا تهیه شده است،درجه رست (برشته کاری) آن مدیوم دارک است و در بسته بندی 250 گرمی عرضه می گردد.

چرخه زندگی یک فنجان قهوه از کاشت دانه قهوه تا نوشیدن
دانه قهوه یونیکا، قهوه 100% عربیکا با درجه برشته کاری مدیوم دارک تهیه شده است. مقدار کافئین یونیکا کم و طعم های میوه ای، گلی و شکلات تلخ دارد. به طور معمول، افراد به قصد خرید قهوه اسپرسو، قهوه یونیکا را تهیه می نمایند. اما دانه قهوه یونیکا را می توان مانند پودر قهوه ترک و فرانسه آسیاب کرد و با دم افزارهایی مانند جذوه، فرنچ پرس و موکاپات آن را تهیه کرد. برای تهیه این دانه های قهوه می توانید به سوپرمارکت خبرنگاران بروید یا به وسیله لینک های زیر اقدام کنید.
دانه قهوه 250 گرمی سامبا فراوری شده از مرغوب ترین دانه های عربیکا کشور برزیل با عطر و طعم های شکلاتی و فندقی، با 7 امتیاز، اسیدیته ای ملایم و دلچسب و مقدار تلخی نسبتا کم، برای تهیه فنجان قهوه ای با بافت لطیف و امتیاز 6 و مزه ای شیرین و ماندگار در اختیار شما قرار گرفته است. خانواده سامبا در گروه دانه های قهوه دونیسی حضور دارد تا اگر هوادار قهوه های عربیکا هستید و برای دم آوری قهوه در خانه از دانه های قهوه استفاده می کنید تا آن را بلافاصله قبل از عصاره گیری آسیاب کنید، آن را انتخاب کنید! فرقی نمی نماید از سامبا برای عصاره گیری با چه وسیله ای استفاده می کنید، این دانه در هر شرایطی رضایت شما را جلب خواهد نمود. برای داشتن نوشیدنی با کیفیت بیشتر، مطلب اصول دم آوری قهوه را مطالعه کنید و دانه های قهوه تان را در شرایطی نگهداری نمایید که نور و اکسیژن با آن ها در تماس نباشند. می توانید بسته را به یاری گیره مخصوص به طور کامل ببندید یا دانه ها را به ظرفی مناسب منتقل کنید.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ