طرز تهیه بیسکویت کره ای اسکاتلندی، یک ترکیب بی نظیر در کنار نوشیدنی های گرم طرز تهیه بیسکویت کره ای اسکاتلندی بصورت جامع و کامل
به گزارش زعفران، شیرینی کره ای یا بیسکویت اسکاتلندی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه خانگی است که اصالت آن به اسکاتلند برمی گردد و از محبوب ترین شیرینی های جهان و به خصوص اروپا است. این شیرینی کره ای دستور پخت آسانی دارد و با مواد اولیه در دسترسی، به راحتی و در مدت زمان کوتاهی آماده می گردد.

بیسکویت یا شیرینی کره ای اسکاتلندی کم شیرین و ترد بوده و پیشنهاد مناسبی در کنار چایی و یا قهوه است. یکی دیگر از مجذوب نمایندهیت های این شیرینی این است که در یک ظرف در بسته در دمای محیط حدود یک ماه با همان کیفیت اصلی ماندگاری خواهد داشت؛ به همین علت گزینه مناسبی برای مصارف طولانی مدت مثل عید نوروز است.
اگر شما هم دوست دارید طرز پخت کوکی کره ای اسکاتلندی را به زبان ساده یاد بگیرید و از طعم شیرین و دلنشین آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید، با ما همراه باشید.
طرز تهیه بیسکویت کره ای اسکاتلندی بصورت جامع و کامل
اندازه کالری در هر 100 گرم | 300 کالری |
زمان آماده سازی | 20 تا 25 دقیقه |
زمان پخت | 35 دقیقه |
تعداد نفرات | 12 |
بعد از اینکه تا حدودی شما را با این بیسکوییت پرطرفدار آشنا کردیم، ضروری است به سراغ طرز تهیه این میان وعده مجذوب نماینده برویم. مواد گفته شده در زیر برای حدود 12 نفر کافی است. این نکته رو همین ابتدا برای شما ذکر کردیم تا تکلیف تعداد نفرات برایتان معین گردد.
ضمناً هر 100 گرم شیرینی کره ای اسکاتلندی، از حدود 300 کالری برخوردار است. این مورد را هم برای افرادی ذکر کردیم که کالری شماری می نمایند و یا اندازه کالری دریافتی شان برایشان مهم است.
و اما می رسیم به جزئیات مواد اولیه لازم و اندازه هر کدام از آنها برای تهیه این شیرینی کره ای اسکاتلندی مجذوب نماینده:
مواد لازم | اندازه |
---|---|
آرد سفید | 2 پیمانه |
نمک | 2/1 قاشق مرباخوری |
کره | 220 گرم |
پودر شکر | 1 پیمانه |
وانیل | 2 قاشق مربا خوری |
عصاره بادام | 4/1 قاشق مربا خوری |
*استفاده از عصاره بادام الزامی نیست و می توان از آن در پخت شیرینی کره ای اسکاتلندی استفاده نکرد، اما قطعا نقش موثری خواهد داشت و عطر و طعم دلپذیری به کوکی های شما خواهد داد.
مراحل کوکی کره ای اسکاتلندی
مدت زمان آماده سازی این شیرینی حدود 20 تا 25 دقیقه و مدت زمان پخت آن حدود 35 دقیقه است. در واقع شما یک ساعته می توانید این کوکی های خوشمزه اسکاتلندی را برای دورهمی ها و مهمانی های خودتان آماده کنید.
بعلاوه به خاطر حالت ترد و بیسکویتی آن ها، اغلب مورد علاقه بچه ها هم هستند. ضمناً این شیرینی ها می توانند میان وعده سالم و مناسبی برای بچه ها شما در اوقات فراغتشان یا در مدرسه باشند. در ادامه به دستور پخت بیسکویت کره ای اسکاتلندی می پردازیم و مرحله به مرحله پخت این بیسکوییت خوشمزه را با هم پیش می بریم.
شیرینی کره ای اسکاتلندی شما هم به همین تردی خواهد شد.- مرحله اول
قبل از آغاز به ترکیب کردن مواد، فر را در دمای 150 درجه سانتی گراد روشن نموده تا گرم گردد. پس از آن سراغ مواد اولیه می رویم. در ابتدا آرد سفید و نمک را با هم مخلوط می کنیم.
- مرحله دوم
در ظرف دیگری پودر شکر، کره، وانیل و عصاره بادام را ریخته و با هم زن برقی یا دستی هم می زنیم. این کار را تا زمانی انجام می دهیم که مواد ترکیب شده به حالت کرمی شکل در بیاید.
- مرحله سوم
ترکیب آرد و نمک را کم کم به ظرف دیگر اضافه نموده و هم می زنیم و خوب مخلوطشان می کنیم. در این مرحله بهتر است مواد را با سرعت پایین هم بزنیم.
- مرحله چهارم
داخل قالب خود را به خوبی چرب می کنیم. دست هایمان را آغشته به آرد نموده و سپس خمیر به دست آمده را کف قالب پهن می کنیم. ضخامت خمیر نباید خیلی زیاد و یا خیلی کم باشد.
- مرحله پنجم
برای یه دست کردن سطح خمیر، روی آن یک نایلون انداخته و با انگشت هایمان تا حد ممکن سطح خمیر را صاف می کنیم.
- مرحله ششم
پس از یکسان شدن سطح خمیر، نایلون را برداشته و با یک چنگال یا خلال دندان سوراخ هایی بر روی خمیر ایجاد می کنیم تا در زمان پخته شدن، بخارهای آن خارج شوند و شیرینی کره ای اسکاتلندی ما ترد تر شوند.
- مرحله هفتم
سپس قالب را در فر که از قبل روشن نموده و گرم شده است قرار می دهیم. حدود 30 تا 35 دقیقه باید داخل فر پخته شوند. زمانی که سطح قابل مشاهده بیسکوییت به سمت قهوه ای شدن برود و مواد از دیواره های قالب جدا گردد، شیرینی های کره ای آماده بیرون آمدن از فر هستند.
- مرحله هشتم
بعد از بیرون آوردن قالب ها از داخل فر، به سرعت شیرینی کره ای باید از قالب خارج شوند و به یاری یک چاقوی تیز برش بخورند. این کار باید زمانی صورت بگیرد که شیرینی ما هنوز مرطوب و گرم است چون زمانی که کوکی های کره ای سرد شوند، زیادی ترد شده و هنگام برش خرد می شوند. بعد از این کار بهتر است بیسکویت ها روی سطحی قرار بگیرند که از هر دو سمت هوا به آن ها بخورد. پس از ترد و خنک شدن آن ها، می توانید بیسکوییت های خود را میل کنید. نوش جان.
نکات مهم برای پخت و نگهداری شیرینی کره ای اسکاتلندی
- همانطور که اشاره شد، بهتر است به جای شکر از پودر شکر استفاده گردد؛ یعنی شکر آسیاب بگردد.
- همه مواد مورد استفاده باید به دمای محیط رسیده باشند.
- آرد و نمک حتما باید الک شده باشند. نباید فراموش کنید که کیفیت آرد الک شده در شیرینی پزی بسیار معین نماینده است.
- اگر حین هم زدن و آماده کردن خمیر(به خصوص پس از اضافه کردن آرد)، مواد سریع و بیش از حد هم بخورند، خمیر به روغن افتاده و پس از پخت شیرینی ها خیلی زود خشک و سفت می شوند.
- شما می توانید خمیر را پس از آماده سازی در ابعاد و قالب های دلخواه برش زده و سپس داخل فر قرار دهید. در این حالت سعی کنید روی سطح میز کار خود از کاغذهای روغنی(نه از آرد) بهره ببرید، زیرا آغشته شدن بیش از حد سطح خمیر به آرد باعث خشکی و سفتی بیسکویت ها می گردد.
- در اندازه گیری مواد اولیه دقت کنید زیرا به عنوان مثال بیشتر شدن اندازه پودر شکر باعث سفت شدن و شیرین شدن بیش از اندازه شیرینی کره ای می گردد.
اگر وقت پخت این بیسکویت مجذوب نماینده را ندارید نگران نباشید. به راحتی می توانید با سفارش آنلاین شیرینی آن را تهیه کنید.
کلام آخر
ما در این مقاله به طرز تهیه بیسکویت کره ای اسکاتلندی و نکات مهم در پخت شیرینی کره ای اسکاتلندی پرداختیم، شیرینی ترد و مجذوب نمایندهی که برای همه افراد به عنوان یک میان وعده خوشمزه و دلچسب پیشنهاد می گردد . ضمناً برای مطالعه بیشتر راجع به طرز تهیه انواع بیسکویت کره ای می توانید از بقیه مقاله های خبرنگاران نیز بهره بگیرید.
امیدواریم که شما هم این شیرینی محبوب را درست کنید و در کنار خانواده تان از آن لذت ببرید. اگر شما هم بیسکویت کره ای اسکاتلندی را تهیه کردید، راضی می شویم که نظراتتان را با ما درمیان بگذارید و بگویید که به نظر شما چه نکات دیگری در پخت این شیرینی تجربه بهتری را برای ما ایجاد می نماید.
منبع: اسنپ فود