سیب زمینی سرخ نموده حاصل چه واکنش های شیمیایی است؟ [ویدیو]

به گزارش مجله زعفران، امروزه غذاهای سرخ نموده هواداران زیادی دارد. از پیراشکی و سیب زمینی گرفته تا مرغ و ماهی سرخ نموده. ولی چه واکنش های شیمیایی جالبی طی پخت این غذاهای خوشمزه اتفاق می افتد؟

سیب زمینی سرخ نموده حاصل چه واکنش های شیمیایی است؟ [ویدیو]

این فرایند بیش از آنچه که فکرش را می کنید علمی است؛ چرا که شما باید درباره انتقال حرارت و محتویات چرب غذا اطلاعات داشته باشید.

فرایند پخت، درجه حرارت و حتی خمیرابه و روغنی که مصرف می کنید در ایجاد یک طعم خوب برای غذاهای شما تاثیرگذار است.

در این ویدیوی کوتاه نکات جالب و مفیدی در این خصوص خواهید دید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 28 فروردین 1404 بروزرسانی: 28 فروردین 1404 گردآورنده: gsaffron.ir شناسه مطلب: 847

به "سیب زمینی سرخ نموده حاصل چه واکنش های شیمیایی است؟ [ویدیو]" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سیب زمینی سرخ نموده حاصل چه واکنش های شیمیایی است؟ [ویدیو]"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید