طرز تهیه کوفته انار و گردو؛ شامی ویژه برای شب یلدا

به گزارش مجله زعفران، اگر برای شام شب یلدای سال جاری دنبال یک غذای خوشمزه و خاص هستید، در این ویدیو ما طرز تهیه کوفته انار و گردو یلدایی رو به شما آموزش می دهیم. در آموزش های دیگر از آموزش های آشپزی تصویری خبرنگاران مگ سالاد، دسر، شیرینی و خوراکی های خوشمزه دیگری که با انار تهیه می شوند را آموزش دادیم و پیشنهاد می کنیم آن ها را ببینید و سفره شب یلدا را زیباتر و وسوسه کننده تر از هر سال دیگر آماده کنید. با ما در ادامه همراه باشید.

طرز تهیه کوفته انار و گردو؛ شامی ویژه برای شب یلدا

مواد لازم

  • گوشت چرخ شده: 400 گرم
  • آب انار: 2 پیمانه
  • گردو پودر شده: 6 قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده شده: 3 عدد میانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • مرزه خشک: 1 قاشق غذاخوری سرخالی
  • نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری سرخالی
  • آویشن خشک: 1 قاشق غذاخوری سرخالی
  • زردچوبه، ادویه کاری، سماق، نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

زمان آماده سازی: 2 ساعت

مواد اولیه مناسب برای: 4 نفر

طرز تهیه کوفته انار و گردو یلدایی

  1. در ابتدا 400 گرم گوشت چرخ شده گوساله و گوسفندی (بسته به سلیقه) را درون ظرف ریخته و دو عدد پیاز رنده شده که آب آن را از قبل گرفته اید، به گوشت اضافه کنید.
  2. سپس 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری به همراه 3 قاشق غذاخوری از پودر گردو را نیز به آن اضافه کنید.
  3. 1 قاشق چای خوری زردچوبه، یک قاشق چای خوری ادویه کاری گوشت، 2 قاشق چای خوری سماق، نمک و فلفل سیاه و 1 عدد تخم مرغ راه هم به مواد اضافه کنید.
  4. در آخر، 1 قاشق غذاخوری سرخالی آویشن خشک، 1قاشق غذاخوری سر خالی نعنای خشک، 1 قاشق غذاخوری سر خالی مرزه خشک به مواد اضافه کنید و همه را مخلوط کنید و خوب آن را ورز دهید.
  5. حالا به مقدار یک گردو از مواد برداشته و آن را قلقلی کنید و کنار بگذارید. سپس داخل تابه روغن بریزید و کوفته ها را سرخ کنید و زمانی که همه کوفته ها سرخ و طلایی شدند، آن ها را کنار بگذارید.
  6. برای آماده سازی سس این غذا، 1 عدد پیاز رنده شده را درون روغن گوشت تفت دهید و زمانی که پیاز طلایی شد، 3 قاشق غذاخوری پودر گردو را به آن اضافه نموده و آن را تا 5 دقیقه تفت دهید.
  7. سپس نصف یک قاشق چای خوری زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره تفت بدهید.
  8. 1 قاشق غذاخوری رب گوجه را اضافه کنید و دوباره تفت بدهید تا رنگ رب باز گردد.
  9. حالا 2 قاشق غذاخوری رب انار اضافه کنید و این بار نیازی نیست زیاد تفت دهید.
  10. سپس 2 پیمانه آب انار تازه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس به جوش بیاید (در این مرحله ترشی و شیرینی و نمک و فلفل و سس را تنظیم کنید).
  11. زمانی که سس به جوش آمد کوفته ها را درون آن بریزید و 1 الی 2 ساعت اجازه دهید تا خورش جا بیفتد و گردو به روغن بیفتد.
  12. پس از آماده شدن، این خورش را با دانه های انار تزیین کنید.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 3 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1404 گردآورنده: gsaffron.ir شناسه مطلب: 853

به "طرز تهیه کوفته انار و گردو؛ شامی ویژه برای شب یلدا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوفته انار و گردو؛ شامی ویژه برای شب یلدا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید